Привітання Северинівського сільського голови Василя Малярчука з днем працівників суду

  • 400

Фото без опису

Шановні працівники суду!

 

      Щиро вітаю вас із професійним святом!

    Переконаний, що високопрофесійний суддівський корпус України завжди залишатиметься вірним складеній присязі, гідно виконуватиме свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму, захисту прав і свобод людини, докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави. Адже реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів стали пріоритетами нашої держави.

    Тож нехай Вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі!

    З нагоди професійного свята прийміть мої найщиріші привітання й побажання вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку!

    Хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі!

 Щоб удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті!

      З святом!

З повагою голова Северинівської сільської ради                     Василь Малярчук

Фото без опису