Коли депутат на своєму місці

  • 547

    Фото без опису З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив житель с. Токакрівки, депупат Северинівської сільської ради 8 скликання Рибак Григорій Гаврилович, котрий щодня працює на благо  о’бєднаної громади.

     Григорій Гаврилович є найстаршим депутатом Северинівської сільської ради. На установчій сесії  йому надали право зачитання  присяги депутатам. Однією із перших його ініціатив після призначення депутатом Северинівської сільської ради була організація дозвілля в с. Токарівка, ним було придбано та установлено більярдний стіл в Токарівському будинку культури.

       Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

      Незважаючи на його поважний вік та з перших днів його призначення депутатом Северинівської сільської ради активно співпрацює з владою з фермерами, жителями с. Токарівки прагне організувати невеликий кооператив , який забезпечить місцевих жителів роботою.

    Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.  Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

    Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

 

 

                                                                                                                       

                                                                                           З повагою ? Северинівська громада