Северинівський сільський голова Василь Малярчук подякував за сина матері загиблого бійця.

  • 525

Фото без описуСьогодні,  відбувся захід – зустріч  до дня Збройних сил України голови Северинівської сільської ради Василя Малярчука, з матір`ю загиблого солдата Збройних сил України, водія 95-ї окремої аеромобільної бригади. Учасник російсько-української війни -Шпіганевича Тараса Анатолійовича.

«Ми  пам’ятаємо нашого земляка, адже він ще недавно ходив цими дорогами, закохувався тут, спілкувався з нами, це людина не з далекого минулого, а наш сучасник, якого війна вирвала з мирного життя і привела до загибелі», - наголосив  Северинівський сільський голова Василь Малярчук..

Северинівська громад висловлює подяку матері– за неоціненний внесок у виховання гідного захисника.

«Материнство – безцінний Божий дар, вічне джерело людського буття, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними, гідними громадянами своєї держави. Доземний уклін вам, дорогі матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну клопітку працю.