21 листопада - день гідності та свободи!

  • 451

Фото без опису

21 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ 

Шановні земляки!
21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей. Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.
 Стрімкий та драматичний розвиток подій: побиття протестувальників та силовий розгін переросли у масові протести по всій Україні з першою кров’ю Героїв Небесної Сотні. Проте людей, об’єднаних єдиною метою — жити своїм, українським демократичним розвитком — не здолали ані холод, ані силове протистояння, ані агресія та зброя. 
 Загублені життя Небесної Сотні дали відлік нової ери в країні — прокинувся дух нації, свободи та прагнення радикальних змін! Відродження української нації та держави стали ознакою того, що події на Майдані об’єднали нас, змінили та дали необхідний поштовх.
Згадаємо добрим словом тих, хто віддав життя за незалежність України: хто боровся за свободу вибору на Майдані, хто продовжує відстоювати незалежність країни зі зброєю в руках в зоні ООС. Щиро дякую кожному з вас, дорогі жмеринчани, за патріотизм та любов до країни. 
    Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Слава Україні!

З повагою,

Северинівський сільський голова Олександр Христюк!
 

Фото без описуФото без опису