Завдяки проекту Кластер «Яблуневий шлях», у Северинівській ОТГ з’явились вказівники визначних місць громади

  • 390

Фото без опису

Культура України багата своєю історичною спадщиною, а також природними чудесами. По всій території країни можна знайти пам'ятники культури України – це і середньовічні замки і культові споруди IX-XIII століть, і місця грандіозних баталій.

Такі визначні місця та культурні пам’ятки існують на теренах Северинівської ОТГ .

Фото без опису

Так, завдяки проекту  Кластер «Яблуневий шлях»,  у Северинівській ОТГ з’явились двомовні вказівники визначних місць громади, а також інформаційні стенди, метою створення таких вказівників є заохочення туристів до відвідування ОТГ.

«На кожному вказівнику є відстань до об’єктів та QR-код.

Фото без описуТурист може самостійно визначитися з тим,   чи хоче він йти 800 метрів, чи може пройти лише 200, але також побачити щось цікаве.  Кожен має змогу розраховувати свій час та піти туди, куди він хоче».

Нагадаємо, проєкт технічної фінансової допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях» впроваджується на території Барської та Северинівської об’єднаних територіальних громадах у партнерстві з Громадською організацією Подільська Агенція Регіонального Розвитку.

Проєкт реалізовується в Україні в рамках програми «Мери за економічне зростання» (M4EG), що є новою ініціативою Європейського союзу, яка розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства. Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць. Більше інформації на сайті - http://www.m4eg.eu/en/