28 жовтня — День вигнання нацистських окупантів

  • 285

Фото без опису

28 жовтня – День визволення України від нацизму 

Дорогі ветерани війни, шановні жителі Северинівської  ОТГ! 

28 жовтня відзначаємо 76-ту річницю визволення України від нацистських загарбників. Це важлива подія для всіх, хто любить рідну землю, гордиться славною історією свого народу, шанує безсмертний подвиг солдатів-фронтовиків.  Низько вклоняємося ветеранам – учасникам Другої світової війни, партизанам-підпільникам.   Висловлюємо слова глибокої  вдячності всім тим, хто своєю працею допомагав  в тилу, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто ціною неймовірних зусиль наближав таку жадану для всіх  перемогу.

 Складаємо шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн та відроджувати її, згадуємо всіх, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.  Події тих днів ніколи не згаснуть в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники, обеліски, братські могили.

Сьогодні, на жаль,  Україна знову змушена відстоювати свою незалежність та суверенітет на Сході нашої держави. Щодня тисячі наших патріотів, стримують натиск російського агресора, демонструючи, як колись їхні діди та прадіди, таку ж мужність та героїзм.

Від щирого серця вітаю  вас з 76-ю річницею визволення України від нацизму.  Зичу старшому поколінню міцного здоров’я та довголіття, бадьорості духу і душевного спокою, а всім жмеринчанам бажаю миру та злагоди, успіхів у праці на благо нашого рідного краю, всієї України!

З шаною та повагою, сільський голова Олександр Христюк.