Звернення сільського голови

  • 284

Фото без опису

У своїй багатовіковій історії наша держава зазнала чимало трагічних випробувань, пережила багато жахливих подій. Але на жаль і сьогодні історія безжальна. Вона назавжди закарбувала у серцях українців нестерпний біль, що з року в рік нагадуватиме спекотний серпень 2014 року.
29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. За час неоголошеної війни на сході держави ми втратили тисячі українських справжніх Героїв, які власним життям вписали свої імена в історію незалежності України. Серед них і наш Крадожон Роман Павлович. Висловлюю щирі співчуття родині земляка, який загинув як герой, захищаючи Свободу, Гідність та Незалежність своєї держави. Велике спасибі захисникам, хто повернувся додому живими!
Забути минуле – означає примиритися з його поверненням. Тож наш обов’язок – пам’ятати, яку ціну покладено за кожний мирний день у наших селах і містах, пам’ятати тих, хто віддав життя за кожного з нас і наше з вами майбутнє, щоб ми могли жити і працювати, щоб Україна була єдиною і незалежною. Шановні жителі громади! Запрошую вас 29 серпня о 10.00 долучитися до всеукраїнської хвилини мовчання. Згадаємо усіх загиблих, відомих і невідомих… Згадаємо їхній подвиг, подякуємо їм за героїзм та відданість українському народу! Герої живі, поки ми їх пам’ятаємо!
І всім вам бажаю тільки мирного неба над головою. Нехай швидше закінчиться війна.
З повагою, сільський голова Олександр Христюк