Дорогі випускники 2020!

  • 302

Фото без опису

Дорогі випускники, вчителі, батьки вітаємо вас із закінченням 2019-2020 навчального року. Закінчення школи – урочиста, хвилююча і визначна подія в житті кожного учня.
Дорогі випускники! Для вас настала важлива мить прощання із рідним класом та школою. Ви стоїте перед відповідальним вибором закладу вищої освіти.
Попереду на вас чекає незвідана дорога життя, добрі вчинки і переживання, радісні хвилини, нові відкриття і перемоги. Бажаємо вам впевненості у власних силах, вагомих здобутків у достойних справах, благополуччя, завзяття, нових вражень і звершень, щасливого і світлого майбутнього, яскравих успіхів!
Шановні батьки разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.
Щастя вам, добра, любові, міцного здоров’я, натхненної творчої праці, успішного здійснення всіх планів і задумів! Ставте високі цілі та досягайте їх, підкорюйте нові вершини знань, будьте справжніми патріотами та сміливо йдіть до здійснення заповітних мрій!
Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!