І знову наші - найталановитіші і найкращі! Почесне третє місце!

  • 411

 

Фото без опису

У червні  2020 року вкотре відбулось обласне свято фольклору імені Гната Танцюри, присвячене відомому фольклористу, етнографу, краєзнавцю і педагогу в рамках якого кращі фольклорні колективи та окремі виконавці  продемонстрували свою майстерність у виконанні автентичних пісень та старовинних українських обрядів у форматі он-лайн.
Для його проведення було оголошено конкурс на краще виконання української народної пісні за участю солістів, дуетів і тріо.
На конкурс подали відео виконавці з 23 районів, всього 55 учасників, якими представлено 70 пісень. Найбільшу кількість виконавців і пісень презентували Бершадський, Жмеринський, Іллінецький, Липовецький і Теплицький райони.
Комунальний заклад «Жмеринський районний будинок культури» вітає за зайняте перше місце солістів: Володимира ПІДГАЙЦЯ (с.Токарівка), Ніну МАНІЛКО (с.Носківці), дует у складі Володимира ПІДГАЙЦЯ та Олександра КАЧУРА (с.Токарівка), вокальне тріо сестер  у складі Віри, Надії та Галини ЦВІГУН (с.Токарівка). Переможці обласного свята фольклору імені Гната Танцюри відзначені дипломами І ступеню Управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницького обласного центру народної творчості, а також пам’ятними сувенірами.