Напередодні 8 березня маленькі вихованці Северинівського ДНЗ подарували своїм матусям неймовірне свято

  • 483

Фото без опису

Мама! Найдорожче слово в світі
Де б не був ти, що б ти не робив.
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем відданим тобі!

У двері вже постукала весна, принісши з собою перше весняне свято, свято ніжності, чарівності й краси. Весна і мати — вони так схожі між собою, бо обидві дають життя: весна — землі, а мати — дитині.

Міжнародний жіночий день - 8 березня святкують вдома, на роботі, у школі.  Не є винятком і дитячі садочки. Мабуть святкові ранки в дитсадку найдушевніше з усіх можливих свят. Безпосередня малеча хоч і готується до свята заздалегідь, вивчаючи віршики, пісеньки, намагаючись чемно поводитись, щоб таким чином привітати дорогих мам і бабусь з чудовим жіночим святом, але завжди видасть на гора батькам якийсь сюрприз.

5 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня маленькі вихованці Северинівського ДНЗ оригінально привітали своїх матусь, висловлюючи вдячність за невтомну турботу, любов, терпіння і відданість.

Чарівне слово «мама». Промовиш — і відразу світліє душа, стає тепло і затишно, ніби обняла вона тебе теплими долонями і зігріла щирим поглядом. Найрідніша у світі людина, найвідданіша, найкраща. Вона, як те сонечко, всіх зігріває, для всіх світить і нічого не вимагає в обмін.

Тому й блищали на очах мам і бабусь світлі сльози вдячності, коли дзвінкими дитячими голосами лилась щира вдячність за кожну дрібничку, яку заради своїх дітей щодня роблять їх матусі.

Свято стало дійсно неймовірним зізнанням дітей в любові до матерів. І всі, хто в цей день знаходилися  в залі відчули доброту дитячих сердець, побачили в своїх дітях іскорку великої любові до себе.

Малюки дійсно вразили складністю постановочних номерів, здивували чудовим виконанням танців, пісень та віршів,  а також порадували виготовленими власноруч подарунками для своїх любих матусь.

Варто зазначити, що кожен захід у дитячому садочку щоразу приємно вражає, адже дарує батькам безліч позитивних емоцій та гордості, що саме у них є такі розумні та талановиті діти.