Сьогодні в Чернятинському дошкільному закладі було проведено заходи по вшануванню пам'яті жертв голодомору "Україна пам'ятає, світ визнає... "

  • 975
Фото без опису
День пам'яті жертв голодомору — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.
 
22 листопада вихованці та працівники Чернятиського закладу дошкільної освіти «Суничка» вшанували пам’ять жертв голодомору 1932-1933 р. У музичній залі закладу відбувся виховний захід, який підготувала вихователі для вихованців, з метою виховання в дошкільників патріотизму, поваги до історичного минулого та збереження державних традицій, приурочений тим сумним та трагічним подіям. Діти ознайомилися із трагічними сторінками голоду на Україні, переглянули презентацію «День пам'яті жертв голодомору».
Фото без опису
 
В цей день кожна людина запалює свічку  пам’яті про ці жахливі голодні для України роки. Ці вогники символізують нашу скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів наших українців та зігрівають душі загиблих. Це - знак нашої пам’яті.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису