Северинівська ОТГ стала срібним призером України

  • 882

 Пдкорили першість в області і поїхали на змагання всеукраїнського рівня до Івано-Франківської області. Нашим хлопцям вдалося не лише насолодитися краєвидами Карпат, а й повернутися дожому з кубком, медалями і відзнаками.

З 19 по 22 вересня у селищі Ворохта Івано-Франківської області відбулись змагання серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад України, організовані Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос».

Фото без опису Фото гравців

Змагання відбувалися з 5-ти видів спорту: волейбол або футзал (на вибір), шахи, шашки, настільний теніс та гирьовий спорт. За золотими нагородами та званням найспортивнішої ОТГ України приїхали позмагатись команди з 21-ї області.

Команді футболістів на чолі із капітаном Віталієм Горбанем вдалося вийти до фіналу. Обігравши «всуху» команду Київської області (7:0) та перемігши команду з Волині, хлопці зійшлися у сутичці з минулорічними чемпіонами з міста Суми. Із результатом 2:4 команда Северинівської ОТГ здобула звання срібних призерів всеукраїнського чемпіонату.

Переможні голи забили Дмитро Гороль (6 голів) та Дмитро Красносельський (3 голи).

Фото без опису

  • Фото без опису
  • Фото без опису

Фото без опису

  • Фото без опису
  • Фото без опису

Фото гравців

Вітаємо тренера команди Анатолія Бедрака і команду, у складі якої: Віталій Горбань (капітан), Михайло Шаркий, Вардан Погосян, Артем Висідалко, Дмитро Красносельський, Богдан Їжакевич та Дмитро Гололь.

Спортсмени висловили подяку за підтримку в організації поїздки сільському голові Олександру Христюку та підприємцям Григорію Ільченку та Вардану Погосяну.

В загальному заліку команда Северинівської сільської ОТГ на чолі з головою Жмеринської районної організації ВФСТ «Колос» Василем Марчуком посіла 10 місце.