РІШЕННЯ 1 сесія 7 скликання 30 грудня 2016 року Про припинення діяльності Чернятинської сільської ради

  • 390

                                                                                            Фото без опису

 

  УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКИЙ РАЙОН

ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ

23126 с. Северинівка, вул. Грушевського, 29  тел: (04332) 3-56-42; 3-56-31

 

 

РІШЕННЯ

1 сесія 7 скликання

 

30 грудня 2016 року

 

 Про припинення діяльності

Чернятинської сільської ради                                                   

 

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 7 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», постановою ЦВК від 07.10.2016 р. № 437 «Про початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 18 грудня 2016 року», рішенням Северинівської сільської ради від 09.09.2016 «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та рішенням Чернятинської сільської ради від 09.09.2016 «Про добровільне об’єднання територіальних громад», ст . 59,  Господарського кодексу України, ст. 106 Цивільного кодексу України Северинівська сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Припинити повноваження Чернятинської сільської ради з моменту набуття повноважень новообраним Северинівським сільським головою Христюком О.У. та Северинівською сільською радою, як правонаступником, утвореним внаслідок добровільного об’єднання територіальних громад.
  2. Припинити юридичну особу Чернятинську сільську раду (адреса: вул. Першотравнева, 28, с.Чернятин, Жмеринський район, Вінницька область, 23124, ЄДРПОУ 04330496) шляхом приєднання до Северинівської сільської ради.
  3. Створити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи Чернятинська сільська рада за адресою: с. Северинівка, вул. Грушевського, 29 , електронна адреса: severynivca@gmail.com,  у складі:
  • Христюк О.У. – сільський голова Северинівської сільської ради, ідентифікаційний номер 2335104090
  • Баніт О.Г. – заступник сільського голови, АА 328110, виданий Жмеринським РВ УМВС України в Вінницькій області 07.10.1996 року, ідентифікаційеий номер 2800015292.
  • Д’якон Н.С. – секретар сільської ради, ідентифікаційний номер 3248115961
  • Страхарчук С.М. – головний бухгалтер Северинівської  сільської ради, ідентифікаційний номер 3377618734
  •  Мельник А.А.- головний бухгалтер Чернятинської сільської ради, ідентифікаційний номер 3471209347
  1. Попередити працівників Чернятинської сільської ради про ліквідацію шляхом видачі відповідного попередження.
  2. Спеціалісту з юридичних питань подати державному реєстратору дане рішення для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення щодо припинення юридичної особи Чернятинської сільської ради.
  3. Строк для пред’явлення кредиторами вимог складає 2 місяці  і 1 день з дня публікації повідомлення.
  4. Комісії провести повну інвентаризацію всього майна, активів, зобовязань органу місцевого самоврядування, що припиняється.
  5. Вжити заходи щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення Чернятинської сільської ради. Забезпечити здійснення розрахунків з кредиторами (у разі заявлення ними вимог) згідно з чинним законодавством України.
  6. Вжити заходи щодо стягнення дебіторської заборгованості.
  7. Скласти по закінченню строку для заявлення вимог кредиторів проміжний ліквідаційний баланс.
  8. Северинівську сільську раду вважати правонаступником активів та пасивів, всіх майнових прав та обовязків  Чернятинської сільської ради.
  9. Комісії скласти передавальні акти (баланси) після закінчення строку предявлення вимог кредиторів та подати їх на затвердження Северинівській сільській раді.
  10. Северинівській сільській раді забезпечити прийняття майна від  Чернятинської сільської ради у власність Северинівської об’днаної територіальної громади з моменту внесення до ЄДР запису про припинення діяльності Чернятинської сільської ради (відповідальні за вчинення дій –Северинівський сільський голова Христюк О.У. та заступнику сільського голови Баніт О.Г.)
  11. Провести необхідні дії щодо закриття відповідних рахунків в банках, органах Державного казначейства України, отримання довідки про відсутність заборгованості Чернятинської сільської ради та інших дій, необхідних для припинення діяльності органу місцевого самоврядування.
  12. Скласти ліквідаційний баланс та затвердити його рішенням Северинівської сільської  ради.
  13. Не раніше, ніж через два місяці з дати публікації повідомлення про припинення Чернятинської сільської ради шляхом її ліквідації, надати державному реєстратору документи для державної реєстрації припинення.
  14. Затвердити план заходів  щодо припинення діяльності Чернятинської сільської ради шляхом ліквідації (додаток 1).
  15. Северинівському сільському голові забезпечити внесення змін до установчих документів Юридичних осіб комунальної форми власності, утворених за рішеннями Чернятинської сільської ради, яка припиняється.

Відповідні установчі документи затвердити на пленарному засіданні Северинівсьої сільської  ради в строк не пізніше 3 місяців з моменту внесення до ЄДР запису про припинення Чернятинської сільської ради, що утворила  комунальне підприємство, установу, організацію.

  1. Визначити відповідальними за внесення змін до ЄДР щодо комунальних підприємств, установ, організацій керівників відповідних комунальних підприємств, установ, організацій.
  2. Відповідальним за виконання даного рішення є Северинівський сільський голова. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики

                                                                                  

                 

               

СІЛЬСЬКИЙ  ГОЛОВА                                          О.У. ХРИСТЮК

 ДОДАТОК:

Фото без описуФото без описуФото без опису