Северинівська ОТГ здобула першість у "Козацьких забавах" в селі Носківці

  • 1033

Фото без описуФото без опису

Знати історію свого нараду, значить впевнено та сплановано дивитися в майбутнє. Мова про козацтво в Україні почалася ще з 15 століття в районні річки Дніпра та Дону. Це були сильні, мужні, згуртовані чоловіки. Пам'ять про них береже історія до наших часів. В нашому районі також вирішили показати, що козацький дух та силу ми  продовжуємо берегти  та наслідуємо від своїх предків.

Фото без описуЦієї суботи, 14 вересня, відбулися "Козацькі забави" в с. Носківці. Всього взяли участь у змаганнях 5 повних команд та 2 не повні .

Фото без описуПрограма забав передбачала багато різноманітних цікавих конкурсів, які вимагали від учасників показати підготовку спритності, сили, витривалості та швидкості.

Фото без опису Зарезультатами змагань переможцями стали:

 Северинівська ОТГ  чемпіоном змагань , а господарі свята Носковецька команда отримали бронзу.

Всі ці конкурси подарували учасникам та гостям  гарний настрій, позитивні враження та емоції. В такій атмосфері обов’язково з'являться молоді азартні козаки та козачки, які будуть продовжувати передавати азарт, веселий сміх, відчуваючи згуртованість своїх наставників-попередників. Здоров'я  та сили козацької, настрою веселого-веселого на довгі роки, щоб завзяття та бажання, були могутніми багато років на перед!!!

Фото без опису