Підготовка загальноосвітнього навчальніх закладів до нового навчального року

  • 323

  До старту нового навчального року залишаються лічені дні. Забезпечення ефективного навчального процесу в закладах освіти нашої громади має особливе значення. Саме від належної організації цього процесу, його відповідності сучасним вимогам залежить якість надання нових знань та рівень підготовки кожної дитини. Надання якісної освіти є пріоритетним напрямом в роботі cільської влади та перебуває на особливому контролі.

   Тож 20 серпня 2019 року було проведено перевірку готовності закладів освіти Северинівської  об'єднаної громади до 2019/2020 навчального року. Цього року оцінювали стан підготовки не тільки члени комісії, яку очолив  заступник голови громади Боніт Олександр Григорович , а й незалежні експерти: керівники закладів освіти, 

       За результатами перевірки зроблено висновки, що заклади освіти підготовлені належним чином. . В першу чергу намагалися зробили ремонти в кімнатах, де навчатимуться першокласники. За рахунок коштів громади  зроблено ремонти відповідно до вимог Нової української школи у класних кімнатах 1 класів усіх закладів освіти. На сьогодні ці класи забезпечені сучасними меблями, мультимедійними комплексами, телевізорами , ноутбуками, принтерами, ламінаторами та наборами витратних матеріалів до них (папір, плівка для ламінування, фарба.

          До підготовки навчальних закладів долучилися і батьки учнів та вихованці.

          По закінченню роботи члени комісії та запрошені незалежні експерти підвели підсумки. Комісія з перевірки зазначила, що поточні ремонтні роботи (малярні, шпалерні, благоустрій територій та інше) завершено в усіх закладах громади.

      Дякуємо колективам закладів освіти, особливі слова вдячності обслуговуючому персоналу, батькам,  членам виконавчого комітету.

Ми це робимо для дітей, для школи, а школа – це серце громади.