Обласні спортивні ігри Вінниччини 2019 серед команд сільських та селищних об'єднаних територіальних громад

  • 484

У день, коли вся Україна святкує найголовніше державне свято, до Дитячо-юнацької спортивно-оздоровчої бази «Колос» з’їхалися команди сільських та селищних об’єднаних територіальних громад для участі у Обласних спортивних іграх Вінниччини 2019 року.

Обласні спортивні ігри, які організовує ВТО ВФСТ «Колос» за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної Ради, проводять вже не вперше. Мета цього заходу – широка пропаганда та залучення різних верств територіальних громад до систематичних занять спортом та фізичною культурою, виявлення кращих спортсменів та команд, які будуть представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях.

Традиційно обласні спортивні ігри розпочали з виконання гімна та підняття прапора. Підняти прапор доручено ветерану спорту, представнику Северинівської ОТГ Жмеринського району і переможцю змагань 2018 року Григорію Берещуку.

Творчі колективи Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної подарували учасникам та гостям заходу вокальні та хореографічні номери розважили гостей та учасників заходу.

Почесні гості заходу та члени оргкомітету привітали спортсменів з Днем незалежності України, побажали наснаги та успіхів під час змагань.

Команди з 12 ОТГ протягом двох днів будуть змагатись у шести видах спорту: футзалі, волейболі, гирьовому спорті, настільному тенесі, шашках та шахматах.