Привітання сільського голови з Днем Держвного Прапора та Днема Незалежності України

  • 392

Фото без опису

Шановні жителі Северинівської громади!

Щиро вітаю вас з найголовнішими святами нашої держави – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України! Нелегким був шлях до нашої Незалежності. Та попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну державу, а відтак втілити в життя мрію багатьох поколінь. Ці визначні дати започаткували нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, свободи, економічного зростання і вже 28 років гуртують український народ у його прагненні до власної державності, свободи і демократії. А ще у ці дні ми усвідомлюємо всю повноту відповідальності за особисту долю, розвиток держави і майбутнє наступних поколінь.
День Незалежності був і є особливим святом для кожного українця. На жаль, як і останні роки, 28 річницю Незалежності ми зустрічаємо з тривогою, але з надією та великим бажанням миру на нашій землі.  Сьогодні схиляємо голову перед пам’яттю  Романа Крадожона, який поклав своє молоде життя в імарООС, хто виконував і продовжує виконувати свій військовий обов’язок на сході України, захищаючи рідну землю, незалежність та суверенітет України.

Але попри все наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова “свобода”, “право вибору”, “демократичні цінності” – не просто правові терміни, а спосіб життя. Тож хай розум, воля,   плідна праця,   добрі справи і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — розвитку і процвітання рідного краю та всієї України.

Шановні земляки, жителі громади! З нагоди свят щиро бажаю вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, щастя і добра, успіхів у ваших справах та починаннях, наснаги на довгі і щедрі літа! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

З повагою, сільський голова Олександр Христюк, та заступник сільського голови Олександр Баніт!