Літо з книгою!

  • 347

У розпал літніх канікул, де відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдикуванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на читання.

Щоб приблизити бібліотеку до читача, привернути дитячу увагу до гарної книги чи просто зацікавити спілкуванням, Северинівська сільська бібліотека радо відкриває двері усім охочим. Зробити відпочинок користувачів-дітей активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставить за мету Северинівська сільська бібліотека. Вона допомагає розвивати і підтримувати в дітях звичку до читання і потребу користуватися бібліотекою – як протягом навчального року, так і влітку під час відпочинку. У бібліотеці створені всі умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, підготовлені й проводяться заходи, які дають можливість творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд. 
Книга в руках дитини під час літніх канікул – це особлива сторінка роботи бібліотеки. Це плацдарм ефективного застосування професійних і творчих зусиль та період найкращого позитивного впливу на читача-дитину Книгою.