Фруктосмак Фест

  • 391

Фото без опису

Традиційні страви з ягодами та фруктами, катання на каяках, футбол у болоті, конкурси, співи і танці - все це відбулося 7 липня під час фестивалю «Фруктосмак» уСеверинівьскій ОТГ. Як зазначили організатори свята, такий фестиваль планується зробити щорічним, аби розвивати туристичний потенціал громади.

За словами заступника голови Северинівської ОТГ Олександра Баніта, проект Кластер «Яблуневий шлях» розкриває широкі можливості перед громадою. Він сприятиме розвитку території, адже проект зосереджений не лише на вирощуванні та переробці яблук, а задуманий як туристичний маршрут, що поєднуватиме рекреаційну та оздоровчу складові.

Фото без опису

У святі також взяли участь представники Барської ОТГ, яка є партнером у рамках цього проекту. Зокрема, міський голова Artur Tsitsyursky наголосив на важливості таких заходів для сприяння промоції територіальних громад.

Як все було – дивіться на відео, а також на фото.

Захід відбувся у межах проекту технічної фінансової допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях» реалізовується в Україні в рамках програми «Мери за економічне зростання » (M4EG), що є новою ініціативою Європейського союзу, яка розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства. Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць. Більше інформації на сайті - http://www.m4eg.eu/en/

Фото без опису

Проект впроваджується на території Барської (Барська міська рада) та Северинівської об’єднаних територіальних громадах у партнерстві з Громадською організацією Подільська Агенція Регіонального Розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису